Hommes galerie voor hedendaagse kunst
Charloisse Kerksingel 14 / 3082 DA Rotterdam / Nederland
T +31(0) 624715144 /  do. vij. za. van 2-6 open en op afspraak

Over de galerie / About the gallery

Hommes galerie voor hedendaagse kunst / contemporary art gallery

Jannie Hommes
Adres / Adress: 
Charloisse Kerksingel 14
3082 DA Rotterdam
Nederland / Netherlands
T +31(0) 624715144
M info@hommes.nl
www.hommes.nl


Meld u aan voor de nieuwsbrief van Hommes
Openingstijden / opening hours
 Donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur of op afspraak. In de periode tussen twee tentoonstellingen is de galerie gesloten.

Thursd., Frid. and Saterd. from 14.00 - 18.00 hours and by appointment. Between two exhibitions the gallery is closed

Over Hommes / about Hommes

Galerie Hommes is een expositieruimte met een ideëel oogmerk: zij stelt zich ten doel om kunst voor een breder en divers publiek toegankelijk te maken met tentoonstellingen en een programma van kleinschalige evenementen. 
De kunstenaars met wie we samenwerken maken veelal figuratief werk, waaruit een interesse doorklinkt voor universele, maatschappelijke of humane thema's. Zij beoefenen verschillende disciplines: schilder-, teken-, video- of installatiekunst, performance en fotografie.
Het tentoonstellingsprogramma wordt in 2017 mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Rotterdam. Met de aankoop van een kunstwerk ondersteunt u ons ook. We kunnen u persoonlijk adviseren en een betaling in gedeelten u af spreken. We zijn een ANBI stichting, namelijk Stichting Hommes Foundation, kvk 24417011. 

Route naar Hommes / directions to Hommes

Openbaar vervoer / public transport
Met metro D of E naar Zuidplein.  Dan met bus 70 naar Charlois, uitstappen halte Kaatsbaan, 2 min lopen.  
Tram 2 vanaf Metro station Maashaven, uitstappen Frans Bekkerstraat, 5 min lopen

Auto/ by car
De Maastunnel is vanaf de zomer 2017 in de rijrichting van Noord naar Zuid afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Erasmusbrug, dit kan vertraging geven. Komend uit de richting Den Haag, Schiedam, kunt u het beste rijden over de nieuwe A4, ring West, via de Benelux-tunnel, richting Ring Zuid, dan afslag 19 Charlois. 

Fiets / by bike
Vanaf centrum 15 min. Fiets langs de rivier of door het Euromastpark naar de ingang van de fiets- en voetgangersmaastunnel. Daal af over roltrap of lift. Op zuid aangekomen volg de groene borden Kunstenzone Charlois en Hommes.
©Voor alle afbeeldingen geldt copyright: het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te reproduceren of op welke manier dan ook te gebruiken zonder onze toestemming.
Share by: