Hommes galerie voor hedendaagse kunst
Charloisse Kerksingel 14 / 3082 DA Rotterdam / Nederland
T +31(0) 624715144 /  do. vij. za. van 2-6 open en op afspraak

T(huis)

T(huis) 

T(huis)  
19 januari t/m 9 februari 2018

Thuiskomen is voor velen een routine. Toch geldt dit niet voor ons allemaal. Want wat gebeurt er als je niet graag naar huis wilt? Of wanneer je geen huis hebt? Wat is een huis zonder thuis? En wat ben je zonder thuis? Met de tentoonstelling T(huis) willen we de afstand overbruggen tussen degenen die geen t(huis) hebben of hun t(huis) op een negatieve manier ervaren, om zo begrip voor elkaar te kweken. T(huis) is een interactieve tentoonstelling in galerie Hommes, met werk van de kunstenaars 
Alex Smorenberg, Dennis Neumann, Driessens & Van den Baar, Nikos Kostopoulos, Roman Robroek

Te zien van 19 januari t/m 9 februari 2018

Iedereen is van harte welkom!

De opening is op 19 januari van 18.00 tot 23.00 uur met gesprekken, optredens en informatie van Rotterdamse instellingen zoals Dock, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Pauluskerk, CVD en de Straatdokter. De straatkrant wordt verkocht en er is een straatmuzikant. 
Om 19.30 optreden van Ilyas Ender uit Oud Charlois met een Freestyle show. 

Op deze avond zijn ook andere galeries in Oud Charlois open: Walgenbach books & Art, Rib, ONONO, Flag Project Gouwplein, Wolfart, VARIA and Peach. Van 23.00-2.00 is er een Winter after Party in Paviljoen aan het Water. 

Deze tentoonstelling is mede mogelijk door een bijdrage van Gebiedscommissie Charlois.

Op 29 januari 15.00 uur is er een lezing door prof. dr. Jan Willem Duyvendak. 
Deelname is gratis, maar na afloop betaalt u een bijdrage naar draagkracht en wat het u waard was. De inkomsten komen ten goede aan Pension Havenzicht ten behoeve van een diner voor de daklozen. Max 40 deelnemers. Aanmelding voor de lezing via info@hommes.nl.Share by: